Home » Tipy a návody » Římské rolety „Znáte jejich přednosti“

Římské rolety „Znáte jejich přednosti“

Vyžadujete od interiérového stínění dlouhou životnost, praktičnost a moderní vzhled? Objevte hlavní přednosti římských rolet, které vám s radostí nainstalujeme nejen u vás doma, ale také například v kanceláři. Montáže provádíme v Plzni, Rokycanech, Klatovech a dalších městech včetně Prahy dle domluvy. Vypadají skvěle v moderních i tradičních interiérech.

Rohové římské rolety

Výhody, které si zamilujete

Římské rolety na okno vám nabízí hned několik výhod. Proč jsou tak populárním řešením zastínění?

  • Efektivně ochrání váš interiér před slunečními paprsky a v případě přízemního bydlení i před zraky nenechavých kolemjdoucích.
  • Dodávají prakticky jakémukoli interiéru pocit útulnosti. Populární římská roleta lze umístit do jakékoli místnosti.
  • Mají vysoce dekorativní charakter.
  • V porovnání se záclonami či závěsy mají vyšší životnost.
  • Méně se špiní a lépe se udržují v čistotě.
  • Snadno se ovládají. Samotné ovládání je na řetízek nebo motorový pohon.
  • Dokonalé zpracování podtrhují i neviditelné švy, kterými jsou rolety šity.
římské posuvné rolety

Rolety na míru

Zmíněné ovládání na motorový pohon je ideální volbou, pokud pořizujete rolety na větší okna. Ani ta nejsou pro toto řešení problém. U nás máte možnost nechat si vyrobit římské rolety na míru.

Při výběru římských rolet je potřeba především přemýšlet nad tím, do jakého interiéru jsou určeny. Od toho se odvíjí výběr a zpracování látky. Volit můžeme například římské rolety záclonového typu, verze na ovládání elektrické či řetízkové. Vždy vám velmi rádi poradíme na základě našich dlouholetých zkušeností.

Vybíráme pro vás kvalitu

Záleží nám na tom, aby vám římské rolety opravdu dlouho vydržely. Sázíme na skvělé dodavatele. Během jejich výrobního postupu jsou využívány nejmodernější technologie, při nichž se, mimo jiné, využívá i řezání látky laserem, které je přesné a precizní. Lícová strana látky je chráněna před vyblednutím, které by mohly způsobit sluneční paprsky. Laminátové výztuže zajistí dokonalé vypnutí látky, která může být průsvitná, průhledná či dokonale zatemňující. Výsledkem je stínění, které vám bude sloužit na jedničku.

zatemňovací římské rolety

Kde najdou využití?

Když už došla řeč na velká okna, je na místě zmínit, kam římské rolety nejčastěji instalujeme.

Nejčastěji je naši zákazníci vybírají pro obývací místnosti a ložnice, jimž dodávají příjemnou atmosféru a osobitý vzhled. Instalujeme je však také v restauracích a kavárnách.

S námi získáte nefalšované a kvalitní rolety na míru. To vše díky našemu velkému výběru různých druhů exkluzivních látek a tkanin, vzorů a v neposlední řadě i barev. V nabídce tak naleznete vzhled přírodních látek, ale i nápadité vzory a výrazné barevné provedení.

Pokud jde o harmonii s interiérem, jak již bylo avizováno, nemusíte mít obavy. Římské rolety mohou splývat s interiérem nebo naopak mohou být velmi výraznou dominantou celého prostoru. Vše záleží pouze na vás a na vašem vkusu.

Často hledáte

Venkovní a interiérové stínění představuje nejen designový prvek, ale také značnou úsporu.

Sdílejte na sociálních sítích

© Martin Knittich | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top