Lista here!

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Martin Knittich
Těškov 184, 337 01 Těškov
IČO: 67123686

Kontaktní e-mail: mk@rolety-praha.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho sbíráme

Dotazy

V kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail, abychom vám mohli odpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy. 

Údaje uchováváme po dobu 1 roku.

Poptávky a objednávky

V rámci plnění smlouvy od vás sbíráme nezbytné údaje, které potřebujeme k vyřízení vaší objednávky. Jsou to především vaše jméno, e-mail, telefon, fakturační adresa, a případně adresa realizace zakázky.

Údaje uchováváme po dobu 5 let. Vaše fakturační údaje uchováváme po dobu stanovenou zákonem.


Kdo údaje zpracovává

Martin Knittich (se sídlem Těškov 184, 337 01 Těškov, IČO: 67123686) jako provozovatel webu a prodejce.

Některé nutné údaje poskytujeme spolupracujícím řemeslníkům za účelem zaměření a montáže vaší zakázky.

Údaje nutné k tvorbě daňových dokladů a zpracování účetnictví předáváme naší účetní.


Soubory cookie

Webové stránky používají soubory cookie a další související technologie. Tyto soubory také vkládají třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.


Na co máte právo

Můžete se dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 6.10.2023.

© Martin Knittich | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top