Home » Tipy a návody » Roleta den a noc „Montáž ponechte na odborné firmě“

Roleta den a noc „Montáž ponechte na odborné firmě“

Roleta den a noc se vyrábí formou zatemňovacích a transparentních pruhů, které se střídají a díky jejich překrývání můžete regulovat průnik světla podobným stylem, jako je tomu u žaluzií. Šířka jednotlivých pruhů závisí na druhu látky.

Chcete – li docílit dokonalého vzhledu sestavy, nechte si nainstalovat více rolet vedle sebe. Den a noc rolety se běžně dodávají v barevném provedení bílém či šedém. Mohou být v kazetě či bez ní. Celkový dokonalý design dotváří i kovový řetízek. Látka rolety se navíjí na trubku, díky čemuž se skryje do velmi malého obalu. Velkou výhodu nabízí i velmi snadná údržba látky. Pokud se objeví drobné nečistoty, lze je odstranit pomocí vlhkého hadříku nebo za použití vysavače. Látky mají nehořlavou úpravu.

Na výběr máte několik druhů. Patří mezi ně rolety Twintex, jež jsou luxusním stínícím prvkem s efektivními vlastnostmi látkových rolet, žaluzií a záclon. Pro vyznavače extravagance nabízíme rolety Doppelrollo, které představují alternativně neprůhledné či průhledné tkané pruhy exkluzivní závěsné tkaniny. Další možností v naší nabídce jsou rolety Isotra Verra a Verra metal, které patří mezi nejmodernější rolety den a noc. Nabízejí náhradu nejen za závěsy, ale i záclony. Jsou vhodné nejen pro interiér rodinného domu, ale i panelákového bydlení.

rolety den a noc na míru

Jaké výhody nabízejí naše rolety?

Především je to luxusní a kvalitní provedení. Vybírat můžete z originální kolekce látek. Rolety lze dokonale přizpůsobit téměř jakémukoli interiéru. Rolety lze sdružovat (poskládat více rolet den a noc za sebou). Ovládání lze volit řetízkové nebo motorické. Rolety lze montovat na stěnu či strop.

Montáž přenechte odborníkům

Rolety den a noc montáž Plzeň a Praha a další města provádějí odborníci s profesionálním a vstřícným přístupem a prvotřídním zákaznickým servisem, do něhož patří nejen montáž rolet, ale i jejich zaměření.

Často hledáte

Venkovní a interiérové stínění představuje nejen designový prvek, ale také značnou úsporu.

Sdílejte na sociálních sítích

© Martin Knittich | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top