Okenní markýzy

Zastřešení terasy » Markýzy na míru » Okenní markýzy

Představujeme Vám Okenní Markýzy – Váš Nezbytný Společník pro Každé Roční Období!

Představte si, že byste mohli zůstat ve svém domově a přitom se chránit před neúprosnými paprsky slunce, nepříjemným deštěm nebo listopadovým větrem, a to vše bez ztráty světla a výhledu na okolní krajinu. Naše okenní markýzy jsou navrženy právě s touto vizí – stát se vaším věrným ochráncem a zároveň estetickým doplňkem vašeho domova.

V dnešním uspěchaném světě je klidný a pohodlný domov to, co všichni hledáme. A právě okenní markýzy vám tento pocit domácí oázy umožní užít si naplno. Díky jejich jedinečné konstrukci a vysoké kvalitě materiálů vám zajistí komfortní prostředí v jakémkoliv počasí.

Nejenže chrání, ale i zdobí!

Nemusíte se obávat, že by okenní markýzy narušily vzhled vašeho domu. Naopak! S širokou škálou barev a vzorů se stávají stylovým doplňkem, který zvýrazní osobitost vaší fasády. Jsou navrženy tak, aby se dokonale sloučily s architektonickým stylem vašeho domova a zároveň poskytovaly funkčnost, kterou od nich očekáváte.


  • Dodací lhůty: jen 4–6 týdnů
  • Max. rozměry: šířka až 600 cm, výsuv až do 600 cm

Pro vás bez starostí

Poradíme vám a vybereme → vše u vás zaměříme → provedeme odbornou montáž se zárukou.


Investice, která se vyplatí!

Okenní markýzy nejsou jen o estetice a ochraně. Jsou to také energeticky účinná řešení, která vám pomohou udržet váš domov chladnější v horkých letních dnech a sníží potřebu používání klimatizace. To vše se promítne do úspor na vašich účtech za energie.

Přátelská péče o zákazníka a jednoduchá instalace

Věříme, že kvalita našich služeb je stejně důležitá jako kvalita našich produktů. Proto vám nabízíme přátelskou zákaznickou podporu a profesionální instalaci, abyste si mohli být jisti, že vaše okenní markýzy budou fungovat tak, jak mají.

Nenechte si ujít příležitost zlepšit svůj domov s našimi okenní markýzami – spojením pohodlí, stylu a efektivity.

5 Přesvědčivých Benefitů Okenních Markýz

Okenní markýzy – cena

boční markýza Lockscreen

Boční markýza Lockscreen

cena od 12 428,- Kč

Šířka: až 600 cm
Výška: do 600 cm

svislá markýza na balkon

Svislá markýza zip 2.0

cena od 20 075,- Kč

Šířka: až 480 cm
Výška: do 600 cm

Vertikální markýza WAREMA easyZIP - na terase

Markýza WAREMA easyZIP

cena od 22 490 ,- Kč

Šířka: až  600 cm
Výška: do 600 cm

markýza na okno

Markýza na okno Cablescreen

cena od 10 400,- Kč

Šířka: až 500 cm
Výška: do 600 cm

horizontální markýza x-sky

Horizontální markýza X-SKY

cena od 37 388,- Kč

Max. šířka: do 300 cm
Výsuv: do 400 cm

stahovací markýza - stahovaní bez elektrické energie

Stahovací markýza Handscreen

cena od 3 965,- Kč

Max. šířka: do 240 cm
Výsuv: do 240 cm

střešní roleta Alto

Markýza Alto

cena od 58 266,- Kč

Šířka: až 550 cm
Výsuv: do 600 cm

vertikální markýza Ventosol

Vertikální markýza Ventosol

cena od 37 804,- Kč

Max. šířka: 700 cm
Výška: do 300 cm

markýzy pro zastřešeni terasy

S kým spolupracujeme?

Jsme v úzké spolupráci s německým výrobcem markýz MHZrakouským výrobcem STOBAG, kteří vám zajistí, že markýza splní vaše očekávání. Nemusíte se obávat výběru toho správného zastínění. Poskytujeme totiž markýzy na míru a rádi vám pomůžeme se správným zaměřením či montáží

V naší kolekci najdete více než 140 barevných a textilních variant. Slaďte si markýzu s fasádou domu dle vašeho přání. Látky na markýzu mají navíc  povrch odpuzující nečistoty a vodu. Všechny typy markýz vás spolehlivě ochrání před škodlivými UV paprsky. Chcete pomoci vybrat tu správnou markýzu? Ozvěte se nám!

Proč si vybrat okenní markýzy?

Okenní markýzy, ty nádherné stínící prvky, které kromě praktické funkce dodávají našim domovům i estetickou hodnotu. Nejenže chrání naše interiéry před neúprosnými paprsky slunce, ale zároveň slouží jako výrazný designový prvek, který může podtrhnout jedinečný charakter každého obydlí.

Představme si například situaci, kdy po dlouhém letním dni usedneme do křesla ve svém obývacím pokoji. Slunce pomalu zapadá a my si chceme užít klidný večer bez oslnění a nadměrného tepla, které by nám prostor zbytečně přehřívalo. Právě v těchto chvílích oceníme, že nad okny máme instalované markýzy. Jejich funkčnost je neocenitelná – stačí jednoduchý pohyb a jsme schopni regulovat množství světla pronikajícího do místnosti.

V současné době jsou markýzy dostupné v mnoha různých provedeních, barvách a materiálech. Můžeme si vybrat takové, které dokonale ladí s barvou fasády našeho domu nebo naopak zvolit kontrastní odstín, který bude okna zdobit a zároveň upoutává pozornost každého kolemjdoucího. Nejde jen o obyčejnou záležitost, markýzy jsou výrazem našeho smyslu pro detail a vkusu.

Ať už preferujeme manuální ovládání, které nám poskytuje bezprostřední kontakt s tímto prvkem, nebo se spolehneme na moderní motorizované systémy, které přidávají na pohodlí a uživatelské komfortu, je jisté, že markýzy jsou skvělým doplňkem našeho domova. Jsou to tichý pomocníci, kteří nám umožňují plně si vychutnat každý okamžik strávený za stěnami našeho příbytku, ať už při relaxaci, práci nebo společenských chvílích s rodinou a přáteli.

Zkrátka a dobře, okenní markýzy jsou mnohem více než jen funkční doplněk. Jsou odrazem našeho způsobu života, naší péče o domov a touhy po pohodlí. V dnešním hektickém světě, kde každý detail hraje roli v celkovém vnímání kvality našeho života, jsou markýzy tím prvkem, který může přinést klid a harmonii do našich domovů.

Seznam často kladených otázek (FAQ) pro okenní markýzy

  1. Co jsou to okenní markýzy a jaký mají účel?
    Okenní markýzy jsou závěsné stínící prvky, které se montují nad okna domů či jiných budov. Jejich hlavním účelem je ochrana interiéru před nadměrným slunečním zářením, snižování teploty v místnostech a zároveň poskytují estetický prvek exteriéru budovy.
  2. Jaké jsou výhody instalace okenních markýz?
    Okenní markýzy nabízejí řadu výhod: zlepšují tepelný komfort uvnitř budovy, pomáhají šetřit energii potřebnou pro chlazení, chrání nábytek a podlahy před vyblednutím, a zároveň přidávají budově estetický vzhled.
  3. Jaké typy okenních markýz nabízíte?
    Nabízíme široký sortiment okenních markýz, včetně výsuvných, pevných, skládacích a automatizovaných systémů, které se dají přizpůsobit různým velikostem a typům oken.
  4. Jak si mohu vybrat správnou markýzu pro mé okno?
    Na výběr markýzy má vliv řada faktorů, jako je orientace okna, klimatické podmínky, estetické preference a rozpočet. Naše zkušené týmy jsou připraveny vám poradit s výběrem nejlepšího řešení pro vaše konkrétní potřeby.
  5. Je možné markýzy přizpůsobit na míru?
    Ano, naše markýzy mohou být vyrobeny na míru podle specifických rozměrů a požadavků, aby dokonale pasovaly k vašim oknům a exteriéru domu.
  6. Jak se markýzy ovládají?
    Nabízíme jak manuální ovládání pomocí kličky nebo šňůry, tak i motorizované varianty s dálkovým ovládáním nebo automatizací, která umožňuje nastavit otevírání a zavírání markýz podle slunečního záření či časového plánu.
  7. Jak je to s údržbou a čištěním markýz?
    Okenní markýzy jsou navrženy tak, aby vyžadovaly minimální údržbu. Doporučujeme pravidelně odstraňovat listí a nečistoty a občas markýzu otřít vlhkým hadříkem nebo houbou s mírným čistícím prostředkem.
  8. Jak dlouhá je životnost okenních markýz?
    Životnost markýz se může lišit v závislosti na materiálu, kvalitě a intenzitě používání, ale obvykle se pohybuje od 5 do 15 let. Naše produkty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou navrženy pro dlouhodobé použití.
  9. Poskytujete záruku na vaše markýzy?
    Ano, na všechny naše okenní markýzy poskytujeme záruku. Délka záruční doby se může lišit v závislosti na typu markýzy a bude vám sdělena při nákupu.
  10. Jak probíhá proces objednávky a instalace?
    Proces začíná výběrem a objednávkou markýzy, která je následně vyrobena na míru. Po dokončení výroby se domluví termín instalace, kdy naši technici přijdou markýzu profesionálně nainstalovat na vaše okno.

Máte-li další otázky nebo potřebujete konzultaci, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde, abychom vám pomohli najít ideální řešení pro vaše okna.

Často hledáte

Rychlí rozcestník při výběru vhodné markýzy.

Sdílejte na sociálních sítích

© Martin Knittich | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top