Home » Tipy a návody » Jaké okenní sítě s lemem nebo bez lemu?

Jaké okenní sítě s lemem nebo bez lemu?

Pořídili jste si nová kvalitní okna? Potřebujete kvalitní okenní sítě? Dle typu vašeho okna a podle toho co se vám více líbí, si vyberte kvalitní okenní sítě bez lemu, které jsou dnes velmi žádané. Nesmíme ovšem zapomínat ani na starší provedení okenních sítí s lemem, který kopíruje rám vašeho okna. Dalo by se říci, že síť s lemem je tak nízká, že ji kolemjdoucí téměř nepostřehnou.

Modernější provedení sítí bez lemu je na okně výraznější. Pokud zvolíte jinou barvu sítí proti hmyzu než je barva vašeho okna, můžete dosáhnout nádherného barevného kontrastu. Nebojte se dát barevnou síť ať už se jedná o zelenou, červenou či šedou okenní síť na bílé okno. Zvýrazníte tak dominantu celého okna.

Pokud si hodláte pořídit pevné sítě proti hmyzu, hledejte takového dodavatele, který je vám schopen nabídnout velký výběr lakovaných profilů a různých možností provedení. Na škodu nebude ani prodloužená záruka na 5 let, která vám zabezpečí skutečně kvalitní okenní sítě. Mezi nejkvalitnější síť vyrobené v české republice patří od českého výrobce MINIROL, který se specializuje na výrobu ochrany proti hmyzu.

Vyberte si barvu sítě proti hmyzu dle svého gusta a to bez jakýchkoliv příplatků.

barvy sítí proti hmyzu 1
barvy sítí proti hmyzu 2

Často hledáte

Venkovní a interiérové stínění představuje nejen designový prvek, ale také značnou úsporu.

Sdílejte na sociálních sítích

© Martin Knittich | ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign - tvoříme obchodně úspěšné weby

Top